| 

Extreme USB® teknologia |

  Extreme USB®   USB 2.0 Wired  Manuals & USB1.1  KVM   Yhteydenotto  

Icronin Patentoitu Extreme USB teknologia-alusta

Icron Corporation on kanadalainen USB siirtojärjestelmien valmistaja, jonka keskittyminen tähän erittäin nopeasti kasvavaan liitäntätekniikkaan on tehnyt yrityksestä markkinajohtajan. Icronin tavoite on mahdollistaa oheislaitteiden vapaa sijoittelu niin työssä kuin toimistossa.

Liitäntänopeuksien kasvaessa USB laitteiden siirtomatkat ovat vahvasti rajallisia vakiomuodossaan. Icron´in kehittämä ExtremeUSB teknologia soveltuu käytettäväksi lähes aina kun USB liitäntäisiä oheislaitteita sijoitetaan yli 5m päähän isäntäkoneesta.

Universal Serial Bus teknologia on laajimmin levinnyt liitäntäteknologia tietokoneiden ja laitteiden välisessä komminikaatiossa. Sovellukset joissa USB portin siirtomatkan jatkaminen saattaa tulla kyseeseen ovat mm. etätyöpisteet, keyboard/video/mouse(KVM) siirrot, turvallisuus- ja valvontaratkaisut, audio/video käsittely, point-of-sale (POS), teollisuusvalvonta ja mittalaitteet, lääkintälaitteet sekä IT-konehuonesovellukset.

USB-liitäntästandardeja on kolmea tyyppiä, USB-HID, USB1.1 and USB2.0; Useimmissa KVM-USB siirtäjissä on pelkästään USB-HID portit, so the HID-Human Interface Devices can only be connected. This is on one hand a security feature, as the KVM-USB port can't be used for unauthorized data download; and a limitation on the other hand, as the USB Devices need to be separately extended. And that is where Icron solutions Help.

Abode.pdf files available:
 Icron´in whitepaper USB siirroista

USB Info; Yksi CPU voi tukea kerrallaan max. 127 USB laitetta; Siirtäjän taakse asennettu HUB lyhentää max. siirtomatkaa á 10m - johtuen USBn vahvistus (response) ajan rajoituksista. Ongelma voidaan kiertää käyttämällä siirtäjää, jossa on sisäänrakennettu HUB.

©2012 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged